Huidcoach

Mijn behandelingen zijn er met name op gericht om jouw huid in topconditie te krijgen en te houden.

Al ruim 16 jaar ben ik, Jessica van Moerkerk, schoonheidsspecialiste, waarvan de laatste 14 jaar hannah huidcoach. Mijn behandelingen zijn er met name op gericht om jouw huid in topconditie te krijgen en te houden. Je huid verteld namelijk van alles!

Het verklapt leeftijd, levenservaring, goede en slechte gewoontes en invloeden van buitenaf. Des te meer reden om je huid goed te verzorgen. Als specialist in bindweefselmassage ben je bij mij in goede handen. Ik werk met de prachtige producten van Hannah en Juliette Armand. Beide merken streven ernaar met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten te werken. 

Als hannah-specialiste werk ik vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij duurzaam resultaat wordt beoogd. Een van mijn favoriete methodes is de bindweefselmassage.
Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen, het onderhuids bindweefsel, ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering.
De hannah bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel.
Deze massage werkt niet alleen huid verbeterend, het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Afspraak maken? Bel of app mij

hannah producten

De producten van hannah leveren fantastische resultaten en dat maakt dat ik er graag mee werk

Iemand anders in de watten leggen? Bestel een cadeaubon!